Обновена  27 сеп 07:43
Търсят с полиция свидетели по дело за 14,5 тона хашиш

Двама свидетели по дело за трафик на 14 586 кг хашиш от Мароко през България за Холандия да бъдат доведени принудително за разпит на 25 октомври, разпореди спецсъдът.

Станко Стайков и Станчо Янев на няколко пъти не били намерени от призовкарите и ще бъдат обявени за общонационално издирване. Заради тях и отсъствието на 2-ма адвокати делото пак бе отложено.

Подсъдими първоначално бяха 10 души, но 1 почина, а друг бе убит. Двама от групата още са зад решетките. Единият е Бойко Герасков, който вчера получи разрешение да отиде с полиция на погребение в Бакърена фабрика на близък роднина.

Вчера Софийският апалетивен съд остави в ареста Стефан Георгиев и Атанас Спасов, обвинени за убийството на 11 февруари на таксиметровия шофьор Борислав Петров-Бобъра, който бе сред разследваните за хашиша. Двамата искаха да са под домашен арест. Георгиев имал дъщеря във 2-и клас и я водел на училище. Спасов пък се занимавал с консултантска дейност. Според обвинението Бобъра бил убит, за да не издаде бос, замесен в трафика на хашиша.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно