Агенцията по вписванията ще съобщава с е-mail за промени в Имотния регистър
През изминалите два дни са извършени дейности по оптимизиране на функционалностите на регистрите, уточняват от институцията
Агенцията по вписванията ще съобщава с е-mail за промени в Имотния регистър
Във връзка с планирано обновяване на информационните системи, администрирани от Агенция по вписванията, ви информираме, че в периода  от 20:00 ч. на 17 май 2019 г. (петък) до 18:00 ч. на 19 май 2019 г. (неделя),
 
Няма да бъдат достъпни електронните услуги, предоставяни от Имотен регистър, регистър БУЛСТАТ и Регистъра на имуществените отношения на съпрузите, съобщиха в петък от институцията. 
Агенцията по вписванията обяви, че вече предоставя нова услуга - автоматизирано известяване от Имотен регистър на посочен от потребителя e-mail адрес. Услугата предоставя възможност за получаване на уведомителни съобщения при вписвания, отбелязвания и заличавания в книгите за вписване, отказите и постановените по тях определения.
 
Подробна информация ще бъде публикувана допълнително на страницата на Агенцията по вписванията.
 
От институцията уточняват още, че са извършени дейности и по оптимизиране на функционалности свързани с въвеждане на данни от вътрешните потребители (служители на АВ), с цел постигане на максимална точност и пълнота при въвеждане на информацията.
 
Извършена е актуализация на системни компоненти и операционни системи, свързани с инфраструктурата на администрираните от Агенция по вписванията регистри.
 
Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно