Единодушен избор
Албена Великова поема втори мандат начело на Районен съд-Кубрат
Намирам, че притежавам нужната мотивация и енергия да продължа добрите практики, установени през годините и да се справя с отговорностите на тази позиция, смята съдията
Албена Великова поема втори мандат начело на Районен съд-Кубрат

Районен съд-Кубрат

Албена Великова, която към момента е и. ф. административен ръководител на Районен съд – Кубрат, поема втори мандат начело на съда. Това реши единодушно, с 10 глас "за" Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС).

"Причините, поради които издигнах кандидатурата си за административен ръководител се състоят в увереността ми, че притежавам необходимия професионален опит", заяви съдия Великова в началото на изложението си.

Тя работи в съда от близо 19 години, в които, според нея, е заслужила доверието на колегите си и е придобила необходимите управленски умения. "Намирам, че притежавам нужната мотивация и енергия да продължа добрите практики, установени през годините и да се справя с отговорностите на тази позиция", смята още съдия Великова.

По думите й, в рамките на предходния й мандат тя е успяла да създаде достатъчно добра организация на работата в съда, а делата се разглеждат бързо и в срок. "Като цяло работещите в съда служители се справят отлично със задълженията си, мотивирани са и с желание усвояват новостите в работата си", посочи още съдия Великова.

Накрая, тя заяви, че ще продължи да насърчава колегите си от Районен съд-Кубрат да участват в Общите събрания на съда още по-активно, защото "по този начин всеки един от тях може да участва в управлението на съда и да предлага взимането на решения".

В мнението си относно кандидатурата на съдия Велкова кадровиците се обединиха, че тя притежава необходимия управленски опит, както и професоналните и нравствени качества, и доверието на своите колеги, за да бъде назначена повтроно за председател на Районен съд-Кубрат.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
9
До 8
|
нерегистриран
20 юни 2019, 12:35
1
0
Какво имаш предвид под ПУЦ? Разяснения, може ли!
8
|
нерегистриран
20 юни 2019, 06:52
0
0
Поредната калинка, завършила ПУЦ .
7
|
нерегистриран
18 юни 2019, 23:33
4
-1
По интересно е, че в един сайт, жабешки или как беше,е посочено едно име за кандидат за ГЛАВЕН ПРОКУРОР от Разградския регион!Дали пък няма да бъдат удовлетворени амбициите на червените и червенобузките вождове от Лудогорието!Кой знае?И какви са заслугите на тоя кандидат?Ще бъдем ли запознати, че да си направим съответните изводи!Може пък да е най-подходящият,знае ли человек!?
6
|
нерегистриран
18 юни 2019, 19:15
3
-5
Кои ли са колегите й, и дали знае какво означава Общо събрание, на съдиите ли е то, на съда ли ?!?
5
|
нерегистриран
18 юни 2019, 17:32
5
-4
Ако посредствеността имаше криле, новоизбраната щеше да лети !
4
|
нерегистриран
18 юни 2019, 13:56
6
-3
Не знае, не може и не пита!
2
|
нерегистриран
18 юни 2019, 11:21
7
-5
При един кандидат реално не се провежда конкурс ,а се назначава или не се назначава явилия се кандидат.

Конкурсът е реално възможен най-малко между двама кандидати,но ако няма двама кандидати ,а има само един кандидат се говори за "формален конкурс"...
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно