Мъж изнасили съседка и я заключи в апартамента й

65-годишна жена е била изнасилена брутално и ограбена от мъж, когото помолила да и нацепи дървата, научи "Монитор". Инцидентът е станал в събота, а във вторник вечерта според неофициална информация извършителят е бил открит и задържан. Очаква се потвърждение от полицията и прокуратурата.

Жертвата живеела в Шумен на квартира и в съботния ден отишла при съсед да го помоли да и нацепи малко дърва. И друг път търсила помощ и затова нямала никакви съмнения и притеснения. Комшията имал гости и компанията поканила жената да изпие чаша вино. След малко си тръгнала, а след нея излязъл и изнасилвачът.

Мъжът влязъл в къщата и се нахвърлил върху съседката. Нагонът му бил зверски - след изнасилването жертвата била с разкъсвания в слабините, множество кръвонасядане. Изнасилването било придружено с жесток побой и множество удари по лицето. Пострадалата била със синини по лицето и разклатени зъби. След като задоволил мерака си самецът извършил и грабеж след което си тръгнал. Оставил жертвата си в безпомощно състояние, но за всеки случай прибрал ключовете й и я заключил отвън в жилището, после избягал. В продължение на близо 24 часа жената е била в несвяст, след което успяла да подаде сигнал за изнасилването. Извършителят обаче се бил укрил, в следобедните часове във вторник издирването му все още продължаваше, но привечер е бил арестуван.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно