Прокурори, следователи и служители организираха кампания за дарения за Пирогов
Тежките времена са за всички, но в този момент персоналът и болните от коронавирус имат нужда от нашата благотворителност, пишат от ръководството на държавното обвинение
Прокурори, следователи и служители организираха кампания за дарения за Пирогов

От събота вечерта прокурори, следователи и съдебни служители са организирали кампания за дарения за "Пирогов". Това става ясно от призив публикуван на интернет-страницата на държавното обвинение.

"Намираме се в безпрецедентна по своите размери криза, която освен мобилизация и активност от наша страна, изисква проява и на солидарност. На първо място към тези наши сънародници, които са изправени пред най-трудното изпитание - да диагностицират и лекуват заболелите от новия коронавирус COVID-19, при това с риск за собственото си и на своите близки здраве и живот", пишат от прокуратурата до колегите си.

В своя призив магистратите и служителите отчитат, че макар все още България да се намираме в началото на разпространението на болестта, едни от най-тежките случаи на заболели се насочват и лекуват именно в Университетската болница за активно лечение и Спешна медицина "Н.И. Пирогов".

"В този момент лекарите, медицинските сестри, санитарите и доброволците на "Пирогов" имат нужда от нашата подкрепа и солидарност. Знаем, че всеки един от вас има своите грижи и потребности. Сигурно имате близки и роднини, потърпевши и от мерките, които държавата предприема в опит да ограничи разпространението на заболяването. Тежките времена са за всички, но в този момент персоналът и болните от коронавирус в "Пирогов" имат нужда от нашата благотворителност", казват още от ръководството на държавното обвинение.

От прокуратурата призовават, който желае да подкрепи каузата. да направи лично дарение по специалната банкова сметка, открита от УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов" за борба с COVID-19:

УМБАЛСМ Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

ЦКБ АД КЛОН ЦЕНТРАЛЕН

IBAN: BG03 CECB 9790 1045 1599 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-1

"Да не забравяме, че направеното добро днес, утре ще ни се върне и на нас!", завършва призивът на ръководството на прокуратурата.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
8
До последния колега
|
нерегистриран
24 март 2020, 07:15
3
0
Първо някои трябва да се погрижат за нормалното разпределение на делата и натовареността и тогава нека да говорим за пренасочване на проценти от заплатите за други направления. Кой колкото има възможност или колкото душата му дава, ще даде.
7
....
|
нерегистриран
24 март 2020, 06:52
1
-4
Тази кампания за дарение да се организира с призив на ССБ, Асоциацията на прокурорите и Камарата на следователите. Да се направи предложение до ВСС всеки магистрат и служител да дари по 20% от заплатата си, включително и членовете на ВСС. Да покажем, че сме хора!
6
|
нерегистриран
23 март 2020, 22:28
5
0
Значи, аз лично няма да отделям средства в момента извън семейния бюджет, тъй като в момента мъжът ми е пред фалит, заради тях. Клиентите изведнъж се изпариха, имат ли представа как се живее и ако те си имат спестявания, моят мъж няма никакви и аз в момента помагам на него и на най-близките си. Държавата е длъжна да осигури и ще получи големи пари от ЕС и за здравеопазването.
5
RRR
|
нерегистриран
23 март 2020, 08:55
4
0
Ало, ръководството, стига с тези допотопни методи.Организирайте си мозъците и се качете на някоя от платформите за набиране на средства.helpkarma не са ги закрили, ако не знаете.Кой ще ви обикаля банките и ще пише платежни.Бива несъобразителност, ама сте връх.
4
Сталкер
|
нерегистриран
23 март 2020, 04:15
4
-1
Бравос, ама накрая да се отчетете!
3
СЪДИЯ
|
нерегистриран
22 март 2020, 15:13
12
0
САМО НЕ РАЗБРАХ- ТЕ ЛИ ЩЕ ДАРЯВАТ И КОЛКО? ИЛИ СА НА ПРИНЦИПА ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ
2
Хихихихихи
|
нерегистриран
22 март 2020, 11:43
8
-9
Ще отделите малко от парите за дългите кичозни мръсни маникюри.И без това не работят легално.
1
RRR
|
нерегистриран
22 март 2020, 11:26
4
-5
Добре е, но стига с допотопни методи.Оня ден събрахме за 7 часа 130000 евро за Александровска по електронен път, като организацията беше от три жени за 0 време.Баш ми ти отдел има ВКП-то, обаче не могат елементарни неща.Кихот вместо да ръси глупости, да ги размърда малко.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно