Заради "грешна" МВР-експертиза на лаборатория към МВР невинен е държан почти две години в ареста
Създадена от на 28 ноември 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
5
|
нерегистриран
01 декември 2019, 19:54
0
0
До коментар [#4 #undefined] от "някъв":
Фалшивата експертиза е факт. Фенилетиламин е обявен за амфетамин. В затвора е бил с МН заради държане на амфетамин, а той е имал фенилетиламин.

Не препоръчвам да ползвате фенилетиламин, но продуктът не е забранен, няма изискване и за рецепта, и е със статут , към момента на законна хранителна добвка.Това е проверимо.

Недопустимо е фенилетиламин да бъде бъркан с амфетамин, и дори и в съдебно заседание да се твърди,че веществото е било амфетамин, какъвто доказано не е случая.

Такава грешка е непростима, и неизвинима. тя е коствала почти 2 години задържане. Моралния облик на лицето, дали е било употребило алокохол или не е без значение. На улицата можеш да се разхождаш с фенилетиламин, защото това е законен продукт(да повторя-не препоръчвам да се упортребява-пише,че се вдига кръвно, затова)
4
някъв
|
нерегистриран
01 декември 2019, 18:48
0
0
Мариян е алкохолик и наркоман. И това е просто поредният инцидент с него, защото той пие, дрогира се и става агресивен. Влиза в аптека и напада аптекарката, защото отказала да му продаде медицински спирт. Това е истината. При този инцидент адвокатът дали се е сетил да пита тая жена , какво е преживяла, докато пиян и дрогиран я е пребил? За това е лежал 19 месеца. Това е положението. Защо ви е страх да кажете истината??? И защо защитавате човек, който отдавна е извън контрол? Адвокатът много ясно, че ще лъже и маже, нали ще спечели пари от това. Ама вие защо пригласяте?
3
защо не са арестувани виновниците?
|
нерегистриран
30 ноември 2019, 08:04
1
0
Защо не е приложен законът, по отношение на лаборантите,милиционерите и прокурорите, виновни за това беззаконие-невинен да е в ареста почти две години. Две откраднати години, и на никой в съдебна систевма ОПГ не му пука. Нали друг е духал супата.
Понеже законната хранителна добавка фенилетиламин(продавана свободно в аптеките) звучи като амфетамин, и хайде-в ареста. Тази свинщина следва да бъде свирепо наказана по закон, за да не се случцва никога повече.

Кога ще почнат арестите на безобразниците , откраднали две години от живота на невинен?


Правен свят, от вашата журналистическа активност зависи нещата да се задвижат, и цялата шайка, виновни за товна безаброзие да бъдат пратени където законът повелява.

Ама настина ли на групичката си вярвате,че ще ви се разминат законовите последици?
2
|
нерегистриран
01 юни 2019, 08:24
5
0
Колко милиционера, лаборанти и прокурори са... санкционирани , -заради това,,че невинен е държан в ареста почти 2 години? Ако прочетете статията ще видите,че прокурорът до последния момент не е бил запознат,че не става дума за амфетамин, а за легална хранителна добавка фенилетиламин -както виждате може да се купи свободно https://apteka.framar.bg/30039411/%D1%85%D0%B0%D1%8F-%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D1%81-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-500-%D0%BC%D0%B3-100


Заради този легален продукт лицето е държано в ареста. Благодарение на експертиза на МВР-лаборатория, и сляпото приемане на резултатите от фалшивата експертиза от прокурора, който дори и в съда твърди, че става дума за амфетавмин-вероятно защото въпросната дрога, и въпросната хранителна добавка имат близки наименования-та прокурорът- чел недочел, разбрал-недоразбрал. Като вица-не били компютри , а компоти.Втори въпрос-лаборантът изготвил фалшивата експертиза защо и до днес не е осъден? Колко още невинни са в затвора ,заради фалшиви експертизи от МВР-лаборатории?


Как е възможно този случай да е потулен, и да няма арестувани лаборанти, заради фалшивата експертиза. 19 месеца в арестът явно не значат нищо за вас. Нали лично не ви касае?

Какко и да е-този случай по несъмнен начин доказва,че в МВР лабораториите има поне един доказан случай на фалшива експертиза-легална хранителна добавка е била обявена за дрога.
1
|
нерегистриран
28 ноември 2018, 09:32
6
0
МВР лабораторията обявява легалното вещество фенилетиламин-което е хранителна добавка, достъпна във всяка аптека за ... амфетамин.Питаме- още колко други са "грешните" експертизи на лаборатории към МВР, заради които невинни са третирани като престъпници?
Ще бъде ли потърсена отговорност от пишман експертите?
Колко милиционерски началници ще бъдат уволнени заради свинщината с "грешната" експертиза, или за вас почти 2 години в зандана са нищо-щом са на чужд гръб?


Върха на цинизма е,че съдът установява ,че експертизата е "грешна", но лицето следва да я плати.
Докъде ли още ще стигне меверето в дебрите на закононеспазването, след доказани, например:
"Грешни" експертизи-вкарващи невинни в ареста за почти две години
"Грешни " паспорти-например фалшивия паспорт на Куювич.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно